IV. LISTE DES PERSONNES AUDITIONNÉES EN GRANDE-BRETAGNE

Pr.

Gilbert

BALAVOINE

Conseiller pour la science et la technologie

Ambassade de France à Londres

Mme

Sabine

BRUN

Attachée de sécurité alimentaire
Attachée agricole adjointe

Mission économique
Ambassade de France au Royaume-Uni

Mrs.

Ruth

DADSWELL

Higher Scientific Officer Novel Food Division

Food Standards Agency

Dr.

Christina

GOODACRE

Head of Food Technology Unit

DEFRA, Ministry of Environment

Mr.

Bryan

HANLEY

Director of Research

Leatherhead Food International

Mr.

Peel

HOLROYD

Manager

PEEL HOLROYD & Associates

Dr.

Chris

JONES

Higher Scientific Officer
Novel Food Division

Food Standards Agency

Dr.

Louis

LEVY

Branch Head, Nutrition Division

Food Standards Agency

Dr.

Bernard

MACKEY

School of Food Biosciences

The University of Reading

Dr.

Mario

MAZZOCCHY

Dept. of Agriculture and Food Economics

The University of Reading

Pr.

Donald S.

MOTTRAM

School of Food Biosciences

The University of Reading

Dr.

K.

NIRANJAN

School of Food Biosciences

The University of Reading

Lord

 

OXBURGH

Chairman of the Science and Technology Committee

House of Lords

Pr.

Leo

PYLE

School of Food Biosciences

The University of Reading

Dr.

Aude

SIRVEN

Attachée scientifique sciences de la vie

Ambassade de France à Londres

Mr.

Tim

WILLIS

Head of International Relations unit

Biotechnology and Biological Sciences Research Council

V. LISTE DES PERSONNES AUDITIONNÉES AUX ETATS-UNIS

Pr.

Hans P.

BLASHECK

Professeur en science de l'alimentation et nutrition humaine

The University of Illinois

Mr.

Andrea

BOHN

Assistant Doyen

The University of Illinois

M.

Jean-François

BOITTIN

Ministre Conseiller pour les affaires économiques et commerciales

Ambassade de France à Washington

Mr.

Matthew J.

BOTOS

Directeur

Illinois Center for Food Safety and Technology

Pr.

John

BRADEN

Professeur

The University of Illinois

Dr.

Carol

BUY

Conseiller agricole adjoint

Ambassade de France à Washington

Dr.

Y.R.

CHEN

Chercheur senior

Agriculture Research Service (ARS), US Department of Agriculture (USDA)

Mr.

Steve

CLAPP

Rédacteur en chef

CRC Press LLC

Mr.

Lester

CRAWFORD

Commissaire associé

Food and Drug Administration

Mr.

James

DECOSTE

Vice-Président

Azteca Foods

Pr.

Faye

DONG

Professeur

The University of Illinois

Mr.

Robert A.

EASTER

Doyen

College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
University of Urbana-Champaign

Mr.

Ronald L.

GASKILL

Directeur

American Farm Bureau Federation

Dr.

Cyril

GAY

Responsable national des programmes

Agriculture Research Service (ARS), USDA

Pr.

Peter

GOLDSMITH

Professeur adjoint

The University of Illinois

Dr.

Ken

GROSS

Chercheur senior

Produce Quality and Safety Laboratory
Plant Sciences Institute

Mr.

Roy G.

HLAVACEK

Vice-Président

Institute of Food Technologies

Mr.

Ralph

ICHTER

Consultant

Washington

Mrs.

Elizabeth

JONES

Service juridique international

USDA

Mr.

Yves

JUILLET

Conseiller principal

LEEM

Dr.

Earl D.

KELLOG

Président

Urbana Champaign University

Mr.

Andrew

KIMBRELL

Directeur général

The Center fo Food Safety

Mr.

John

KUCHARSKI

Directeur de la communication

Agriculture Research Service (ARS), USDA

Mr.

Murray

LUMPKIN

Directeur

FDA

Mr.

Joseph

MENDELSSOHN

Directeur juridique

Center for Food Safety

Mr.

Michael

MURPHY

Professeur de nutrition

The University of Illinois

Dr.

Robert

PAHRE

Directeur adjoint

The University of Illinois

Mr.

Steven

PUEPPKE

Assistant Doyen

The University of Illinois

Mrs.

Peggy

ROCHETTE

Directeur juridique

National Food Processors Association

M.

Denis

ROUCHOUZE

Attaché scientifique

Consulat général de France à Chicago

Mr.

Keith

SINGLERARY

Directeur du Programme Santé Alimentation

The University of Illinois

Dr.

Morse

SOLOMON

Chercheur senior

Agriculture Research Service (ARS), USDA

Pr.

Laurian

UNNEVEHR

Professeur

The University of Illinois

Mr.

Arthur A.

VELASQUEZ

Président

Azteca Foods

Mr.

Richard

VOGEN

Directeur

College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
University of Urbana-Champaign

Dr.

Robert

WALL

Responsable du laboratoire

Biotechnology and Germplasm Laboratory
Animal and Natural Resources Institute